از آمادهسازی غذا و کنترل وعده غذایی گرفته تا نگهداری و بستهبندی، درزگیری با وکیوم یک راهحل همه کاره برای ذخیرهسازی در فضای خانه و آشپزخانه است. شاید تنها روشهایی که برای وکیوم کردن میدانید این است که، سبزیجات را بلانچ کرده و گوشت را مزهدار کنید، سپس آنها را با وکیوم بستهبندی کنید. اما روشهای وکیوم کردن مواد غذایی فراتر از این دو روش است. پس اگر میخواهید اطلاعات بیشتری درباره وکیوم کردن مواد غذایی کسب کنید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
سبزیجات را قبل از بستهبندی و فریز کردن، بلانچ کنید.
اگر سبزیجات خود را قبل از بستهبندی و فریز کردن آنها بلانچ کنید، طعم و ارزش غذایی آنها را بهتر حفظ خواهید کرد. سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید، روی آنها را بپوشانید و آنها را به مدت سه تا چهار دقیقه حرارت دهید. از یک قاشق سوراخدار برای انتقال آنها از قابلمه به یک کاسه آب یخ استفاده کنید. سبزیجات را بعد از حمام یخ خشک کنید.
ابتدا گوشتها را قبل از بستهبندی منجمد کنید
وقتی صحبت از انجماد گوشت به میان میآید، بهترین کار این است که قبل از بستهبندی آن را منجمد کنید. بسیاری از انواع باکتریها در دمای اتاق رشد میکنند و انجام این کار از رشد باکتریها جلوگیری میکند. وقتی نوبت به بستهبندی غذا میرسد، اول فریز کردن آن میتواند آن را ایمنتر کند و برشهایتان را به میزان قابل توجهی خوشمزهتر کند. با قرار دادن گوشت در فریزر قبل از بستهبندی با وکیوم میتوانید اطمینان حاصل کنید که تمام آب میوهها در مرحله ذخیرهسازی حفظ میشوند.
از کاغذ مومی تا شده برای پوشاندن لبههای تیز غذا استفاده کنید
بستن گوشتها، گوشتهای تند شده و غذاهای کمآب میتواند سخت باشد، به خصوص اگر کیسههای شما نازک باشد. اما حتی با کیسههای ضخیم، سوراخ کردن همچنان امکانپذیر است. استفاده از کاغذ مومی به عنوان یک لایه محافظ عمل میکند. لبههای تیز غذای خود را با کاغذ مومی تا شده بپوشانید تا درزگیر هوا و بدون سوراخ شود.
به اندازه کافی پر کنید
کیسههای خود را بیش از حد پر نکنید! انجام این کار به شدت بر نحوه بستهبندی دستگاه وکیوم شما تأثیر میگذارد. در عوض، حداقل 2 تا 3 اینچ فاصله بین ناحیه مهر و موم و مواد غذایی ذخیره شده در کیسه بگذارید تا از مهر و موم کامل اطمینان حاصل شود.
قبل از پر کردن کیسه، آن را بند بزنید قبل از اینکه کیسهها را پر کنید، 2 اینچ بالای کیسه را تا کنید تا یک جای دست تشکیل شود. این کار باعث میشود که ناحیه بستهبندی کیسه تمیز و آماده گرم شدن باشد. پس از پر کردن، آن را باز کنید و سپس با وکیوم کردن آن را ببندید.
از کیسههای زیپدار برای بستهبندی مجدد میان وعدهها استفاده کنید
اگر دوست دارید در حین حرکت میانوعده بخورید، میدانید که وقتی غذای شما شروع به خراب شدن میکند چقدر آزاردهنده است. به عنوان مثال، یک کیسه چیپس باز شده، فقط برای یک یا دو روز قبل از اینکه شروع به کهنه شدن کند خوب است. هنگامی که یک بسته کوکیها را باز کردید، مقاومت در برابر خوردن کل آن در یک جلسه سخت است. کیسههای زیپ دار یک راه حل مناسب برای تنقلات ارائه می دهد که می توانند با وکیوم بستهبندی شوند. میان وعدهها را میتوان در چند روز باز کرد و. بسته به غذای خاص استفاده کرد. پس از باز شدن، نمیتوان آنها را دوباره با وکیوم کردن بستهبندی کرد، اما سیستم بستهبندی زیپ، بیشتر اکسیژن را خارج میکند و عمر مفید غذای مورد علاقه شما را افزایش میدهد. علاوه بر این، از ریختن تنقلات به بیرون از کیسه جلوگیری میکند و یک روش راحت برای میان وعده به شما میدهد. برای بستهبندی گوشت گاو، دانههای قهوه و موارد دیگر عالی است. کیسههای زیپدار همچنین میتوانند راهحلی برای این سوال رایج باشند، “آیا میتوان پنیر خامهای را فریز کرد؟”
انجماد فلاش قبل از بستهبندی
انجماد فلاش به حفظ ارزش غذایی غذا کمک میکند و در عین حال بستهبندی با وکیوم را آسانتر میکند. به عنوان مثال، میوهها و سبزیجات خود را روی یک سینی فر بچینید و آنها را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید. سپس، میتوانید آنها را با وکیوم کردن بستهبندی کنید و پس از یخزدگی آنها را ذخیره کنید. این روش نه تنها مواد مغذی را حفظ میکند، بلکه از سوختن فریزر نیز جلوگیری میکند و مصرف وعدههای جداگانه در صورت نیاز را آسان میکند.
· مواد غذایی را تمیز کنید تا مطمئن شوید که به درستی بستهبندی میشوند
مواد غذایی را تمیز کنید و قبل از بستهبندی با وکیوم اطمینان حاصل کنید که ناحیه خط مهر و موم کیسه عاری از خاک و زباله است. در غیر این صورت، خطر گیر افتادن زبالهها یا آلایندههایی مانند گیاهان، ادویهها و آب میوهها را دارید که ناحیه مهر و موم را خراب کنند. میوهها و سبزیجات را قبل از قرار دادن در کیسه بشویید یا پوست بگیرید. دستگاه بستهبندی از گرما برای جوش دادن پلاستیک به یکدیگر استفاده میکند، بنابراین هرگونه کثیفی، زباله یا کیسه چروکیده از تشکیل مهر و موم مناسب جلوگیری میکند. اما اگر چیزی در ناحیه بستهبندی محبوس شود، دو طرف کیسه نمیتوانند تماس داشته باشند و مهر و موم نمیشوند. همچنین، استخوانهای اضافی یا قسمتهایی از گوشت خود را جدا کنید.
· از جاذبهای اکسیژن استفاده کنید
احتمالاً با این واقعیت آشنا هستید که اکسیژن برای زندگی انسان ضروری است. اما آیا میدانستید که اکسیژن میتواند به غذا نیز آسیب برساند؟ اکسیژن باعث اکسیداسیون میشود که منجر به فساد مواد غذایی میشود. به همین دلیل استفاده از جاذبهای اکسیژن هنگام نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی بسیار مهم است. جذب کنندههای اکسیژن بستههای کوچکی هستند که اکسیژن را از هوای اطراف غذای شما خارج میکنند. این کار به طولانی شدن ماندگاری غذا کمک میکند و به تازه نگه داشتن غذا کمک میکند. جاذبهای اکسیژن هنگام بستهبندی اجسام با لبههای تیز مفید هستند. میتوانید کمی هوا در کیسهها بگذارید تا از سوراخ شدن آن جلوگیری شود.
شرکت دانشبنیان کاریا پلیمر با ارائه راهکارهای نوین خود به رفع نیازهای پرچالش مشتریان میپردازد؛ ما با توسعه کیسههای اسپتیک و وکیوم کانالدار صنعت غذایی کشور را پوشش دادیم. علاوه بر این با تولید کیسه تازه نگهدارنده در صنعت کشاورزی ورود کردهایم و نقش موثر خود را در صادرات کشور ایفا نمودیم. شعار ما در کاریا پلیمر نوآوری از طریق تجربه خلاق دانش است و نمود خارجی آن در بهرهمندی ذینفعان از محصولات کاریا پلیمر کاملا احساس میشود. اگر شما نیاز به اطلاعات بیشتری درباره کیسههای وکیوم کانالدار و کیسههای تازه نگهدارنده ما برای بستهبندی مایعات خود دارید و یا قصد خرید این کیسههای فوقالعاده را دارید میتوانید با کارشناسان ما در شرکت دانش بنیان کاریا پلیمر تماس بگیرید.