بهترین روش نگهداری چای در خانه برای حفظ عطر و طعم آن

زمانی که سخن از انواع نوشیدنی های گرم به میان می آید، تعداد اندکی از آن ها این قابلیت را دارند که مانند چای اصیل ایرانی ما را مجذوب خود کنند. چای نوشیدنی معطریست که جایگاه ویژه ای در فرهنگ کشور ما دارد و به این سبب توسط بسیاری از مردم به صورت روزانه مصرف می شود. به علت ویژگی های خاص این نوشیدنی پرطرفدار، از جمله عطر، طعم و رنگ آن، حفظ و نگهداری آن نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. فرقی ندارد چای را به خاطر رایحه گیرای آن می نوشید یا برای رفع خستگی پس از یک روز طولانی؛ با ما همراه باشید تا در این مقاله از مجله ی کاریا پک به بررسی یکی از شیوه های نوین حفظ و نگهداری چای بپردازیم. با استفاده از این روش همواره حس خواهید کرد که چای خود را به تازگی تهیه کرده اید!

حساسیت بالای چای به عوامل محیطی

چای از ظرافت و حساسیت بالایی برخوردار است. بله، درست شنیده اید! اگر شما هم گاهی اوقات به شکایت از طعم چای خود می پردازید یا رنگ نوشیدنی تان به نظر کدر می آید، باید بدانید که عوامل بسیاری در حفظ کیفیت چای تاثیر گذار هستند. ترکیبات شیمیایی پیچیده موجود در برگ های چای که طی مراحل مختلفی از جمله پلاس، مالش و اکسیداسیون به چای خشک تبدیل شده اند، بسیار آسیب پذیر هستند. به همین سبب، درصورتی که چای خشک در معرض عواملی مانند رطوبت، اکسیژن و یا رایحه های موجود در محیط قرار بگیرد به سرعت عطر و طعم اولیه ی خود را از دست خواهد داد. بنابراین، این که شما از چه شیوه ای برای بسته بندی و نگهداری چای خود استفاده می کنید تاثیر بسزایی در حفظ کیفیت آن خواهد داشت.

شیوه های قدیمی نگهداری چای و عیب های آن

ممکن است شما هم مانند بسیاری دیگر، همچنان چای خود را در کیسه های پلاستیکی، ظروف فلزی و یا پاکت های کاغذی نگهداری کنید. هر یک از این موارد، در برابر حفظ صد در صدی کیفیت چایتان در دراز مدت، چالشی پیش روی شما قرار خواهند داد. برای مثال، کیسه فریزرها یا سایر کیسه های پلاستیکی اغلب پر از هوا می شوند و این مسئله چای را در معرض اکسیژن قرار می دهد که سبب اکسید شدن و کاهش عطر و طعم آن می شود. ظروف فلزی با وجود محافظت خوب در برابر نور و دیگر رایحه های موجود در محیط، می توانند به چای شما یک طعم فلز مانند و ناخوشایند بیفزایند. در آخر، پاکت های کاغذی به هیچ عنوان محافظ خوبی در برابر رطوبت نخواهند بود. برای داشتن یک فنجان چای ایده ال، شما نیاز به روشی دارید که از چای شما دربرابر اکسیژن، رطوبت و بو های مختلفی که در محیط آشپزخانه تان وجود دارند محافظت کنند، تا شما بتوانید با اسودگی از ثبات کیفیت چای خود در دراز مدت اطمینان حاصل کنید. یکی از این شیوه ها، استفاده از کیسه وکیوم های کانال دار کاریا پلیمر می باشد.

چرا کیسه وکیوم کانال دار کاریا پک انتخاب مناسبی است؟

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، شاهد انقلابی در صنعت بسته بندی نیزهستیم. ما در کاریا پلیمر کیسه هایی را طراحی کرده ایم که با ویژگی های منحصر به فرد خود به مبارزه با دشمنان اصلی چای شما می روند. از این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهر و موم تخصصی: کیسه های وکیوم کانال دار با استفاده از فناوری مهر و موم تخصصی، از چند لایه ی نفوذ ناپذیر تهیه می شوند؛ همچنین با تعبیه کردن میکروکانال ها در این محصول، تخلیه هوا از داخل کیسه در مقایسه با کیسه های وکیوم معمولی بهتر صورت می گیرد تا اکسیژن به شیوه ی کارامد تری از چای شما رانده شود.

لایه های نفوذ ناپذیر: همانطور که پیش تر به آن پرداختیم، وجود چندین لایه ی نفوذ پذیر در این کیسه ها این اطمینان را به شما می دهد که رطوبت از چای شما دور خواهد ماند. علاوه بر این، همچنان که عطر چای شما به خوبی درون کیسه محبوس است، سایر بو های موجود در محیط امکان نفوذ و تغییر عطر و طعم چای شما را نخواهند داشت.

مقرون به صرفه: با توجه به کیفیت محصول و امکان مصرف طولانی مدت آن، می توان گفت این شیوه یک گزینه ی مقرون به صرفه است که می تواند تجربه ی نوشیدن یک چای بی نقص را برای شما فراهم کند.

استفاده و حمل و نقل آسان: ازدیگر مواردی که می توان به آن اشاره کرد قابلیت استفاده ی بسیار آسان از این محصول و  حمل و نقل ساده ی آن است. اگر شما هم اهل سفر های مکرر هستید و چای نوشیدنی مورد علاقه تان است، کیسه وکیوم های کانال دار می توانند گزینه ی بسیار مناسبی برای شما باشند؛ زیرا این محصول وزن بسیار کمی دارد و جای زیادی اشغال نمی کند.

امنیت بالا: به موجب آنکه هدف از تولید این کیسه ها حفظ و نگهداری مواد غذایی است، در ساخت انها از پلیمر هایی استفاده شده که از عناصر شمیایی مضر و اسیب زا مبرا هستند تا سلامت مصرف کننده به خطر نیفتد.

نکات کلیدی نگهداری چای در خانه

با استفاده از این راهکار های کاربردی و ساده می توانید چای خود را برای مدت طولانی حفظ کنید بدون آنکه عطر و طعم اولیه ی خود را از دست بدهد. همانطور که پیش تر اشاره شد، ابتدا ضروریست که با طبیعت حساس و اسیب پذیر چای اشنا باشید. برای بهترین استفاده از کیسه وکیوم های کانال دار کاریا پلیمر :

  1. چای خود را درون کیسه ریخته و از خروج اکسیژن اطمینان حاصل کنید. همچنین هر بار پس از باز کردن کیسه از بسته شدن ان اطمینان حاصل فرمایید.
  2. کیسه ی چای را درون کابینت خشک و تاریک و یا هر مکان دیگری که در معرض تابش مستقیم خورشید قرار ندارد قرار دهید؛ زیرا نور می تواند کیفیت چای شما را کاملا تحت تاثیر قرار دهد.
  3. از قرار دادن کیسه چای در مجاورت حرارت خودداری کنید؛ این مسئله تاثیر بسزایی در ثبات کیفیت چای شما خواهد داشت.
  4. در کاریا پلیمر، کیسه وکیوم های کانال دار در ابعاد مختلفی تولید می شوند؛ با توجه به میزان مصرف چای خود سایز مناسب را تهیه فرمایید.
  5. می توانید نوع و تاریخ تهیه چای خود را روی بسته یادداشت یا چاپ کنید؛ این امر به شما کمک می کند چای های قدیمی را ابتدا مصرف کنید.
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *