استفاده از بستهبندی به روش وکیوم در مواد غذایی مایع تفاوت قابل توجهی با سایر مواد غذایی ندارد، اما باید با دقت کرد هنگام وکیوم کردن از ریخته شدن مواد غذایی مایع به بیرون جلوگیری شود. در این مقاله از شرکت کاریا پک قصد داریم به سؤالات شما درباره اینکه آیا میتوان مایعات را وکیوم کرد پاسخ دهیم. تا انتهای مقاله با ما را همراهی کنید.
اگر قصد نگهداری بلندمدت توتفرنگی دارید، میتوانید آنها را در فریزر نگهداری کنید. قبل از قرار دادن توتفرنگیها در فریزر، آنها را شستشو داده و خشک کنید. سپس توتفرنگیها را در ظروف یا پلاستیکهای مناسب بریزید و بستهبندی کنید. با استفاده از این روش میتوانید توتفرنگیها را تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.
یک شرکت بسته به نیاز خود میتواند مناسبترین کیسه وکیوم را برای خط تولید خود انتخاب کند. مهر و موم مناسب کار بستهبندی را آسان میکند. آشنایی با کیسههای وکیوم کانالدار و تکنیکهای آن ما را به تعجب وا میدارد. جالب است بدانید که این نوع کیسهها در صنعت جدید نیستند. به عنوان یک موضوع شگفتآور برای بسیاری از ما، وکیومهای کانالدار از قدیم الایام برای ما استفاده میشوند. وکیومهای کانالدار ریشه از جنگ جهانی دوم دارند. آثاری از بستهبندی محصولات غذایی با کیسههای وکیوم کانالدار در جنگ جهانی دوم وجود دارد. این بستهبندی برای خانوادهها و برای سربازان انجام میشد تا غذای طولانی مدت برای آنها تهیه کنند.