روش های عالی برای نگهداری سیر در خانه برای مدت طولانی

فواید و مزایای سیر بر هیچ کس پوشیده نیست. از گذشته تاکنون اکثر مردم از سیر در پخت غذا و درمان برخی از بیماری ها استفاده می کردند. سیر یک گیاه بسیار قدیمی است و روش‌های نگهداری بسیار متفاوتی برای آن وجود دارد. در این متن همراه ما باشید تا روش های عالی برای نگهداری سیر در خانه برای مدت طولانی را برای شما توضیح دهیم.

فواید سیر

خواص سیر بسیار زیاد و متعدد است. در اینجا به چندین مورد از این خواص اشاره می کنیم و درباره‌ی آنها توضیح می‌دهیم.

  • کاهش سکته‌ی قلبی
  • کاهش فشار خون
  • کاهش کلسترول
  • کمک به درمان مشکلات گوارشی
  • کمک به کاهش ریزش مو و جلوگیری از طاسی
  • کمک به سلامت استخوان‌ها
  • سرشار از آنتی اکسیدان
  • سرشار از مواد مغذی
  • دارای خاصیت ضد پیری

کاهش فشار خون به کمک سیر

سیر حاوی ماده‌ای به نام پلی سولفید است. این ماده باعث گشاد شدن عروق خونی شده و همین امر موجب کاهش فشار خون می‌شود. برخی از معجون سیر و عسل برای تنظیم فشار خون استفاده می‌کنند.

متخصصان طب سنتی برای درمان مشکلات قلبی و عروقی مصرف سیر خام را توصیه می‌کنند. برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سیر خام به مدت دوازده هفته فشار خون را به شکل محسوسی کاهش می‌دهد.

کاهش سکته‌ی قلبی با کمک سیر

مصرف سیر باعث کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود. همین موضوع سکته قلبی را مهار می‌کند. مصرف سیر موجب می‌شود تا خون رسانی به مویرگ‌ها افزایش پیدا کند و از انسداد مویرگی جلوگیری می‌کند. بنابراین می‌توان از سیر برای کاهش و مهار سکته قلبی استفاده کرد.

کاهش کلسترول

شاید برای شما این سوال ایجاد شده باشد که چگونه سیر باعث کاهش کلسترول می‌شود؟ سیر فعالیت برخی از آنزیم‌های تولید کننده چربی را مهار می‌کند و همین امر موجب کاهش کلسترول می‌شود. برخی از ترکیب سیر و لیمو ترش برای کاهش کلسترول خون استفاده می‌کنند.

کمک به درمان مشکلات گوارشی

بسیاری از افراد مشکل نفخ شکم و معده را دارند. همچنین برخی با مشکلات یبوست روبرو هستند. سیر به دلیل اینکه طبع گرم و تندی دارد به کاهش نفخ معده کمک می‌کند. سیر تاثیر بسیار زیادی بر روی هضم غذا در روده دارد. می‌توان برای درمان مشکلات گوارشی از سوپ سیر استفاده کرد. ترکیب سیر، زیره به همراه آب ولرم باعث کاهش نفخ و یبوست می‌شود.

کاهش ریزش مو و جلوگیری از طاسی به کمک سیر

سیر سرشار از ویتامین‌های متفاوت است. با استفاده از ماسک سیر می‌توان جریان خون در کف سر را افزایش داد و از ریزش مو و طاسی سر جلوگیری کرد. سیر سرشار از مس و آهن است این رو ماده تاثیر بسیار زیادی در رشد مو دارد.

سلامت استخوان‌ها

بسیاری از زنان مخصوصا خانم‌هایی که در دوران یائسگی هستند با مشکل پوکی استخوان روبرو می‌شوند. برای جلوگیری از این بیماری باید حتما سیر را در رزیم غذایی خود قرار بدهند. چرا که گیاه سیر باعث جبران کمبود استروژن در خانم‌ها می‌شود. به طور کلی سیر باعث می‌شود تا جذب کلسیم آسان شود.

مواد مغذی در سیر

سیر سرشار از مواد معدنی، ویتامین و مواد آلی است. در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

  • فولیک اسید
  • ویتامین c
  • کلسیم
  • آهن
  • ویتامین‌های B
  • حاوی آنتی بیوتیک
  • کلسیم
  • منگز
  • پتاسیم

خاصیت ضد پیری

سیر دارای ویتامین C است. این ویتامین برای سلامتی پوست بسیار مفید بوده و از بروز چین و چروک جلوگیری می‌کند. مصرف مکرر سیر باعث می‌شود پوستی درخشان‌تر داشته باشیم.

روش های نگهداری از سیر

روش‌های مختلفی برای نگهداری از سیر وجود دارد. اگر سیر به درستی نگهداری نشود خشک و پوک می‌شود. در برخی موارد ممکن است سیر سیاه شود و قابلیت مصرف نداشته باشد. در زیر چند روش نگهداری از سیر را برای شما توضیح می‌دهیم.

  • استفاده از کیسه نخی
  • نگهداری سیر در مکان تاریک و سرد
  • نگهداری از سیر در فریزر
  • خشک کردن سیر و درست کردن پودر سیر

کیسه نخی

یکی از راه‌های نگهداری از سیر استفاده از کیسه‌های نخی است. کیسه‌های نخی قابلیت عبور از هوا را دارند. می‌توان سیر را درون کیسه‌های نخی قرار داد و آنها را در جایی آویزان کرد.

نگهداری سیر در مکان تاریک و سرد

آویزان کردن بوته ی سیر در مکان تاریک و سرد از خراب شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. همچنین باعث ماندگاری طولانی مدت سیر می‌شود.

نگهداری سیر در فریزر

یکی دیگر از روش های ماندگاری سیر نگهداری آنها در فریزر است. با فریز کردن اصولی می توانید بین 6 تا 12 ماه سیر را تازه نگهداری کنید. باید به این نکته توجه کنید بلافاصله بعد از خارج کردن سیر از فریزر از آن استفاده کنید زیرا اگر یخ آ آب شود سیر شل شده و بافت آن تغییر می‌کند.

خشک کردن سیر و درست کردن پودر سیر

خشک کردن از دیگر روش‌های ماندگاری سیر است. برای خشک کرن سیر ابتدا پوست سیر را جدا کرده و آنها را قطعه قطعه کنید و به روی یک پارچه نخی بگذارید. به مدت چند روز فرصت دهید تا سیر خشک شود. سپس آن‌ها را با استفاده از دستگاه آسیاب کن پودر کنید.

چطور سیر را به روش درست فریز کنیم؟

از میان همه روش‌های ذکر شده فریز کردن سیر مدت زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

برای فریز کردن اصولی سیر مراحل زیر را انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید:

  • سیرها را به خوبی پوست بکنید.
  • سیرهای پوست کنده را داخل کیسه های وکیوم کانال دار بریزید
  • توسط دستگاه وکیوم هوای بسته را با استفاده از دستگاه وکیوم خانگی بگیرید.
  • روی بسته ها برچسب تاریخ زده و داخل فریزر قرار دهید.

کیسه وکیوم کانال دار کاریا پلیمر

بهترین روش برای نگهداری از سیر کیسه وکیوم کانال دار است. این کیسه ها باعث می شود تا طعم، بو و تمامی فواید سیر حفظ شود. بسیاری از روش های نگهداری از سیر باعث می شود که بیشتر خواص سیر از بین  برود و طعم و بوی سیر حفظ نشود. این کیسه‌ها ویژگی‌هایی دارند که در این جا به آنها اشاره می‌کنیم.

  • افزایش و ماندگاری مواد غذایی
  • حفظ، رنگ، بو و طعم
  • جلوگیری از سوختگی ناشی از انجماد
  • فروش در سایزهای مختلف

در این متن همراه ما بودید و با خواص و مزایای استفاده از سیر آشنا شدید. همچنین روش های متفاوت برای نگهداری از سیر را برای شما شرح دادیم. بهترین روش نگهداری طولانی مدت از سیر استفاده از کیسه وکیوم کانال دار است. کیسه های وکیوم کانال دار کاریا پلیمر ویژگی های منحصر به فردی برای نگهداری از سیر را دارد که در متن به آنها اشاره کردیم. برای تهیه و راهنمایی بیشتر با ما در ارتباط باشید.